Getcontact.com, a service that provides real-time protection from robocalls, telemarketers, and scam calls by identifying incoming calls from numbers has suffered a data breach. The breach led to the exposure of its database, containing phone numbers and associated tags for 55,965,399 entries, revealing how users are saved in the phone contacts of others.
380443443826;Народ Це Пранк Бот Мені Теж Дзвонили Але Я Вже Таке Чув Це Не Людина В Тг Є Бот Який На Заказ Пранкує Людей І Разговор Записує, Слиш Ти Сука Київська Ще Раз Подзвониш Відірву Все Лишнє І Те Що Мішає І Що Між Ногами, Каже Шо Маэ Мою Переписку З Його Дівчиною Яку Я Навіть Не Знаю І Тимбільше Не Переписувався, То Уйобіщє З Києва Дзвонить Рішати За Шось. А Сам Безпантовий Впав На Сраку, Бот Мне 11рокив И Я Не Знаю Шо Таке Али Мени Сеодно Це Бот, Пропонує Роботу Моделі, Але Напевно Бот, Бо Не Відповідає На Питання, Долбоеб, Угрожает, Говорит На Кусочки Порежет. Долг Выбивает. Бот. Не Ведитесь, Каже Щоб Бухала Менше Бо Йтак Вчора Рвала Далі Чим Бачила
, # Шо Хоче Взяти В Рот , Бо За Отчимом Скучає, Дзвонить Піздить Хуйню, Каже За Якісь Бабкі, Уєбан, Не Перезванюй, Кончений Придурок Просто З Кажіть Що Ви З Компанії Оріфлейм
, Оскорбляет И Обвиняет В Ужасных Вещах, Среди Ночи Звонит Мразь, Пиздит. Говорит Что Курьер. Просто Отключайтесь И Не Слушайте, Говорит Что Мой Парень Вчера С Какой-то Девушкой Целовался, Говорят Типа Мой Парень Вчера Целовался С Другой Девушкой, Звонок Из Кожвена, Говорит Голосом Биграшнбосс, Походу Запись, #уїбан,сказав Що Мої Голі Фотки Знайшов В Рунеткі,педріло, Конченая Мразь Которая Тупо Пиздит За Какую-то Хуйню, Звони Брату Кажи Що З Його Дівчиною Переписуєси, Долбойоб,який Піздить,шо Хворий На Сифіліс І Погрожує, Дзвонить Вимагає Гроші Каже Що Сифілісом Заразили, Какой-то Ненормальный Звонить В 12 Часов Ночи, Дзвонив І Вітав З Дн Голосом Зеленського, Дибіл Почав Говорити Про Якісь Голі Фото, Начав Впарювати Про Мої Фото В Інтернеті, Та Мразь Какая То, Не Обращайте Внимание, Єбануте Нахуй, Блять Би Ти Сука Здох
, Какой То Тупой Поц Звонит С Угрозами, Говорить Що Він Конь В Пальто
, Номер Психиатрической Больницы Звонит Псих Больной!, Сказал,что Больной Сифилисом. Ещё Тот Дюрекс, Бот С Телеграма (вас Просто Разводят
), Собі Саою Полуничку В Попку Засунь, Чурка , Который Звонит С Угрозами, Каже Шо З 13 Відділення Поліції
, #пидарас Говорит Что З Воєнкомата, Далбайоб,пиздить Про Фотки В Інст, Придурок Який Пиздить Всяку Хуйню, Секс Шоп І Анальні Шарики
, Мужик Звонить І Угрожає Тупо, Не Беріть Трубку Він Пранкер, Не Беріть Трубку, Це Шахрай!, Позвонил В 3 Часа Дебил..., Бере В Сраку За Гроші, Коньченый, Предложил Быть Моделью
, Развод, Главное Не Перезванивайте., Придурок Розвод Хуйню Говорить, Шахрай Погрожує Не Ведіться, Хуйлопан Люблю Хуї Сосати, Каже, Шо Обісрав Двері, Сусід, В Якого Понос, Дає Гроші В Долг, Сука 3 Часа Ночи, Сосе Сам В Себе, Вибивач Грошей
, Імбіцил, Дзвонить Домахати, Обиженный Жизнью Импотент, Послали Просто Нахуй
, Уебан Котрый Угрожает, Далбайоб З Девушкой, Дзвонить І Погрожує, Дибил С Сифилисом, Сосет За Палтос, Ще Той Кончений, Бот, Не Брать, Любит В Жопу, Секс Шоп
, Лох С Києва, Кончений Розводняк., Пидарасы Коллекторы, Пітушиний Поступок, Гандони Йобані..., Зайобують Хуйньою, Придурок Кончаний, Далбайоб, Развод, Какоето Конченое, Найобер Канешна,, Уєбан Чорножопий, #хуйло Конченое, Доставка Квітів, Какойто Кретин, Мрась Київська, Пітушок Єбаний, Пранкер Хренов, Уєбан Йобнутий, Уєбан Кончений, Кієвські Лохі, Наряд Полиции, Блядь Останя, Василёк Анал, Миша Япончик, Пітух Єбаний, Хуй Патлатий, Просто Чума, Тупа Людина, Не Берите, !!!розіграш!!!, Підарасіна, Кончелига, Конченные, Мошейники
79618048433;Сегодня Вам Готовы Оформить Кредит На Тысяч, Которые Надо Выплачивать Всего Лишь До Конца Ваших Дней, Такие Долбаебы Пиздец, Заняться Уже Нечем, На Очке Своём Сидят, Работать Нормально Не Хотят, Позвонили И Скинули) Теги Огонь))) Симка Новая А Спам Не Прекращается, Пидоры Позорные, Сидят Там Свое Очко Волосатое Чешут, Да Людей Дозвоном Дрочат, Ищи Мамку Чтоб Ее Ебать И Сидеть На Ее Шее) Башкирия, Гандоны Пидоры Ебучие Чтоб Они Здохли На Своей \работе\, Че За Хуисосы Нахуй Сами Трахайтесь Со Своими Кредитами, Ахахха Еб*ть Теги Классные. Мне Тоже Звонят Но Молчат, Позвонили И Сказали Что Одобрена Карта С Лимитом Тыщ, #просят Чтоб Выебали Их И Их Семью, Не Ведитесь, Как Же Заебали Уебки Ебаные Дайте Поспать Мрази, Хз Кто Это, Трубу Не Взяла, Спасибо Тегам)), Лее Чо Званищь Я Вкидываюсь Бля Не Мешай, Зае...ли Звонит Автоответчик И Предлогает Оформить Кред.карту, Звонят И Молчат. Не Вздумайте Говорить \да\, Залупа Какая-то Теги Хелпуют Как Всегда
, Насрать Бы Им В Горло, Спамерам Конченым, Не Взяла Трубку , Спасибо Тегам
, Автоответчик Мтс??? А У Меня Не Мтс))), Ору С Тегов))) Тоже Тишина И Скинули), Что Бы Они Хуи Сосали Ебанутые Твари, Предварительно Одобрен Кредит ,мошенники Одним Словом, Шайтан Батыр Его Жопу Ипал Ска......, Спам
Молчит И Сбрасывает Гад, Тупо Звонят И Молчат Теги Найс, Трипиздоблядские Мандопроёбы Хуевы. Семипёздые Восьмихуи!!!, Ебаный Автоответчик Предлагают Кредитную Карту, Поджечь Их Нафиг... Задолбали Названивать, Пидорасы, Гандоны, Дряни, Ублюдки, Твари, Предлогают Услуги По Отсасыванию Хуев!!!, Звонят, Молчат И Кладут Трубку., Молчат В Трубку Тупо
, Пидорасы Зай*ли Трубку Не Брать, Чмоны Ебаные!!! Звонят И Тишина, Долбоебы Звонят И Молчат Сука!, Трубу Не Брать Звонят Пидоы, Я Уже Устала Их Блокировать, Я Их Дом Труба Шатал, Предлагают Кредитную Карту, Автоответчик, Бот. Предварительно Одобряет Кредит, Наглые Гниды, Смерть Фошистам!, Позвонили И Сбросили, Дрлбаебы, Карта Неизвестного Банка, Тыщ, Звонили И Впаривают Кредитку, Банк Предлагают Кредит !!!!, Звонят И Збрасывают Гандоны, Не Вздумайте Брать Трубку., Ублюдки Позвонили И Молчат, Чтоб Вы Обосрадись Гандоны, Заявка На Кредитную Карту, Балдаебы Звонят И Молчат, Какие То Зеки Долбоебвэы, П***** Загоняет В Кабалу, Не Брать Трубку Кредит, Нужно Не Брать Клянусь, Представляются Работниками Сбера, Не Перезванивайте! Мошенники!!!, Мошенники Предлагают Кредитку, Куски Засохшей Менструации, Предлагают Кредитную Карту, Впаривают Кредитку Развод, Пидорасы Дайте Поработать, Пидоры Предлагают Кредиты, Планета Гондолопия Звонит, Продам Картошку, Недорого, Просили Пососать Пипиндр, Одобрили Золотую Карту, Предланают Карты. Спам, Промолчали И Сбросили
, Звонят Молчат Ебутся, Кончеглоты Хуевы !!!, Кредитка С Хулиярдом, Тыщ Предлагают Хрены, Задолбали, Не Брать, Заебали Звонить Бля, Молчат И Скидывают, Не Брать Задолбали, Не Брать, Долбоебы, Одобрена Карта Вам, Звонят И Сбрасуют, Не Брать, Аферюги, Ркажа До Упаду..., Не Берите Трубку, Обзвон На Мудака, Звонят И Молчат, Спасибо Тяга
, С Новым Годом, Ай А Яяяячч, Латентный Гомосексуалист, Долбаные Приставалы, Мудозвоны Помолчуны, Слабозадые Мальчики, Хуесосы Кредитные., Конченые Долбаёбы, Молчанов Комунист, Теги Огоньнебрать, Уроды Названивают, Хуесосы Конченные, Втюхивают Кредит, Ебанутые Банкиры, Мошенники Пидары
79031234567;Татьяна, Анна, Андрей, Попов Саша Викторович, Хоменко Александр Eвгеньевич, ПУпкин Василий Иванович, Auburn Auburn Auburn, Гр А, Анна, Mичс Mвим, Aleks, Надежда Мелентьева, Billi Bob, Тахир Алышанов, Иван Иваныч, Яна Габриелян, Катёна-Александровна Любимая, Раджа Донаев, Антон Микрюков, nik dar_77, Зоро Ничипорюк, Спартак Чемпион, Ярослав Катков, Кандратий Череззабороногузадерищенский, Юрий Винидиктович, Qqq Qqq, Андрей Бутнов, Алексей Лебедев, Ирина Нуждина, Pozitif Love-Is-Tapogg, Иван Иванов, Павлик Морозов, Окси Окси, Марина Ниськипуськи, Кто Здесь, Patrick Star, Наталья Иванова, Владимир Гульченко, Антон Волосатов, Женя Ермишкин, Сергей Алексеев, Пеппи Пеппи, Николай Зернов, Иван Иванов, Джордж Бушш, Иван Лобов, Buka Bukina, Сергей Егнашевичь, Владимир Сидоров, Владимир Снытин, Анна Сад, Captain Hook, Мистер Икс, Алексей Филиппов, Светлана Свирина, Лев Нанаев, Ингвар Нордмар, Виталий Беджанян, Elena Kostikina, Андрей Михайлович, Ice Cold, Александр Вишневский, Кристиночка Тимафеева, Вероника Ильина, Арнольд Лунев, Zitos... Gavь-gavь, Роооо Кооооо, Марина Марина, Соня Сониевна, Лена Зудина, Евгения Князева, Валерий Тихонов, Мурад Мурадов, Бьоарвораораео Болпашгеалрпа, Леша Иванов, Lox Xixixi, Екатерина Калиниченко, Мария Кудрявцева, Мефодий Буслаев, Марк Аврелий, Нерон Неронов, Юлия Янковская, Jod Hjks, Катерина Корнеева, Висисуалий Лоханкин, Максим Ерченко, Владимир Гульченко, Капитан Очевидность, Вася Попкин, Павел Кержаков, Nik Name, Антон Канаев, Лола Морданова, Finger Link, Игорь Ларин, Мария Чеботаева, Александр Сергеевич, Оля Караченцева, Вася Пупкин, Перда Перда, Елена Коржикова, Михаил Иванов, Николай Шмоткин, Мария Гордиенко, Олька Бравова, Диана Васильева, Алёна Black, Ivanova Masha, Настя Крайнова, Мария Beautiful, Станислав Вавилов, Каролина Михалёва, Ната Миронычева, Олег Клементьев, Толян Толянычч, Дениска Гришенков, Анна Савина, Антон Иванов, Максим Бобылев, Вадим Тужилин, Дима Данч, Ольга Остафьева, Александр Кузьмович, Алина Ангельская, Dima Orlikov, Женя Гартман, Тёма Котов, Анна Иванова, Олег Ярош, Вася Московский, Аноним Анонимыч, James Svyaznoy, Артём Сушилин, Дарья Сухарникова, Таня Таня, Sergey Ryzhikh, Nice Sweet, Блядо Ололоша, Яна Суворова, Руслан Газизов, Иван Сергеев, Алёна Рунь, Михаил Тарасов, Лиза Некрасова, Иван Иванов, Андрэээ Хелллоу, Клоп Тараканович, Виктория Ковалева, Дмитрий Продавцов, Саша Смирнов, Александр Романов, Ната Миронычева, Винсент Ван Гог, Георгий Анцифров, Олег Клементьев, Ирма Циквадзе, Николай Зернов, Михаил Мишкин, Сергей Егнашевичь, Николай Шмоткин, Кандратий Череззабороногузадерищенский, Игорь Ларин, Андрей Бутнов, Ярослав Катков, Иван Иванов, Ирина Нуждина, Андрей Михайлович, Владимир Гульченко, Дмитрий Семёнов, Иван Хардов, Екатерина Типанова, Алексей Филиппов, Валерий Тихонов, Арнольд Лунев, Капитан Очевидность, Тахир Алышанов, Андрей Алахвердов, Иван Иванов, Captain Hook, Алексей Лебедев, Марина Климова, Максим Ерченко, Ринат Аитов, Станислав Вавилов, Finger Link, Леонид Симонов, Владимир Гульченко, Семён Лобанов, Григорий Πривалов, Андрей Ларин, Дмитрий Котов, Яна Суворова, Ольга Остафьева, Тёма Котов, James Svyaznoy, Sergey Ryzhikh, Таня Таня, Dima Orlikov, Андрэээ Хелллоу, Иван Сергеев, Nice Sweet, Саша Смирнов, Белла Донна, Alex Kein, Lisa Ann, Вася Московский, Harry Robbinson, Виктория Жучкова, Борис Боско, Достонбек Розибоев, Алексей Миловидов
79030306921;Я Ответила На Звонок, Женщина Мне Предложила Безопасную Банковскую Карту, А Я Ее Послала В Жопу Обозвав Обманщицей, Дождись Ответа Оператора, Выскажи Всё Что Ты О Ней Думаешь. Ей Приятно Будет., Осторожно!!! Мошенники!!! Разводят Людей На Деньги!!! Не Брать Трубу!!!, Это Наркодиллер! Предлагает Вещества И Работу, Не Берите Трубку, Пидарас Звонит И Говорит Что У Него Маленькая Писька!!!, Олени Обморочные. Добавил В Чс Что Бы Неповадно Было., Очередной Лохотрон! Не Берите Трубку И Не Перезванивайте!!!, Какая То Не Русская Пизда Предлагает Карту Совкомбанка, Пиларасы Ебучие, Горите В Аду. Бляди Позорные, Суки, Играет Музыка, Никто Не Говорит. Не Берите Трубку., Еще И Смс Написали После Звонка, \напишите Мне\, Достали Уже, Сколько Можно, Управы На Них Нет., Чтобы Организатор Этого Звонка Заболел Раком, Аминь, Пропущенный Вызов - Думаю Это Пидара Какие-то, Баба Робот Звонит, Какую То Хрень Предлагает, Ссуки!!! Звонят И Сбрасывают, Очередной Лохотрон!!!, Мошенники Предлагают Карту Халва Не Поддавайтесь., Секс По Телефону Предлогают Сделать Миньет, Сволочи Разбудили, Не Чего Не Говорили, Посреди Игры Позвонили Сдох Из-за Них, Хотят По Копать Картошку Рыбьи Нокти, Идите В Пень Со Своими Картами!!!, Где Вы Суки Берете Мой Телефон, Не Бери Трубку , Уёбки Звонят, Поступил Звонок,взяла Трубку,послушала Классическую Музыку, Предложили Взять Торкающего Герыча, Отказался, Ну Задрали Звонить, Уроды Несчастные., Спасибо Приложению , Игнорю Спамера, Уроды Сутулые, Просто Играет Музыка, Предлагают Кредит Посылайте В Жопу, Разбудила Тварь После Ночной Смены, # Обезьяна Карту Халвы Предлагает, Роман В Рот Порван Заднеприводный, Какая То Пенсионерка - Мошейница, Тухлые Рты,любят Сосать У Бомжей, Мошенники, Просто Кидайте В Чс., Этот Писклявый Голос, Уши Режет, Звонят И Молчат. Играет Музыка, Не Берите Трубку- Уроды Звонят, Цигане Блядуны Развод На Бабки, Мария, А Отсасывать Не Хочет, Руслан Лошара Ебется В Очко, Чтоб Никто Вам Не Платил!!!, Альфа Банк. Карта На Дней, Карта Халва ! Заебали !, А Я Их Маму Ебал, Институт Финансового Планирования Заебали, Предлагают Оформить Банковскую Карту, Совкомпидорбанк. Достали С Рекламой, Банкиры-грабители Бедных. Фу Чмыри, Совкомбанк Предлагают Карту Халва, Предлагают Карту Рассрочки Халва, # Мошенники Предлагают Карту, Задолбали По Утрам Звонить, Козлы, Звонят И Сбрасывают, Хуеплёты, Звонят И Молчат, # Халва Карту Предлагают, Мошенники Не Бери Трубку, Не Бери, Просят Пососать, Альфа Банк Кредит Карта, Бляди Твари Суки Шлюхи, Развод На Карту Халва, Шлите Нахуй Эту Блядь, Пидарасы ! Не Берите, Еби Свои Кредит Сам, Не Берите, Это Спам, Халва! Иди На Хуй!, Шлюха На Одну Ночь, Институт Финансового Планирования, Скидывают, Не Перезваниваете, Альфабанк, Предлагают Карту, Надоели Своими Звонками!!!, Звонила Обиженная Наташка, Звучит Приятная Музыка))), Предлогают Резиновую Бабу, Предлагают Карту \халва\, Какая-то Хуета Звонила., Пидоры Халву Предлагают, Карту Халва Предлагают, Навязывают Карту Холву, Предлагают Карту Халва, Предлогают Карту Халва, Предлогают Карту Халву, Телефонный Террор... #, Банк Предлагает Карту, Лохотрон Реклама Спам, Гей Алекс,любит Анал, Молчат И Сбрасывают., Звонят И Сбрасывают, Звонили И Сбросили, Зовут На Гей-парад, Совком Банк Халва, Халва Халва Халва, Гандоны Звонят ., Идите Вы Ннаххуй, Звонят С Банков, Пердит В Трубку, Звонок И Сброс, Не Бери Трубку, Гиганскоблядсконевьебныежелезные Кузнечики, #задрочили Телефон!!!черти!